Om USG Badminton Klub

USG Badminton Klub er en selvstændig klub under Universitetets Studenter-Gymnastik (USG), som er en idrætsforening, der tilbyder mange forskellige sportsaktiviteter for studerende i København.

En klub for studerende

USG Badminton Klub har ca. 140 medlemmer fordelt på fem træningsniveauer (A, B, C, D og E). Der er mulighed for at træne fire gange om ugen, hvoraf en af ugens træninger er med træner. Om tirsdagen, fredagen og om lørdagen er der fællestræning, hvor vi spiller kampe og hygger på tværs af holdene.
I sommersæonen (maj, juni og august) har vi træning tre gange om ugen uden træner, hvor alle træningsniveauer er slået sammen.

I løbet af året afholder klubben fester og diverse sociale arrangementer, og ofte er der en venlig sjæl, der har fællesøl med om fredagen til at køle ned på efter træning.

Vi tilbyder et medlemsskab med studenterrabat, og er en af Københavns billigste badmintonklubber, Det koster kun 1150 kr. for en sæson, som hos os er meget lang, da vi spiller 11 måneder om året - fra august til juni. Sæsonen begynder i september og fortsætter til klubmesterskaberne i april. I maj, juni og august har vi sommertræninger to gange om ugen, og her bliver spillet og hygget flittigt sommeren over, dog i maj og juni uden træner.

Du skal være studerende for at blive medlem, men nogle af de tidligere studerende bliver hængende i klubben fordi de ikke kan undvære det sociale samvær og den gode stemning.

Klubben har i sæsonen 2017-2018 fem turneringshold der spiller i Københavnerserien, Serie 1, Serie 3 og Serie 4 (to hold).

Kontingentet er inkl. fjerbolde til alle træninger.

Godt placeret i København

Bortset fra tirsdag og fredag ligger alle træninger i hhv. Otto Mønsted Hallen og Idrætshallen, Nørre Allé 53, på grænsen mellem Østerbro og Nørrebro - og lige ved siden af Rigshospitalets Kollegie og Egmont Kollegiet. Om tirsdagen træner vi i Remisen, Blegdamsvej 132, og om fredagen træner vi i Ryparkens Idrætsanlæg, Lyngbyvej 110, lige ved Ryparken Station.
 

Fordele ved at være en del af USG

Som medlem af badmintonklubben kan du deltage på andre hold i USG uden at skulle betale medlemskontingent til USG. Du sparer derved 180 kr. Det er en oplagt mulighed for at prøve kræfter med amerikansk fodbold, tennis, streetjazz, svømning, yoga og meget mere.

Læs om USG's mange tilbud


USG Badminton motionsafdeling

Det er også muligt at spille motionistbadminton i USG. Her er der fire niveauer. Begynder, letøvet, øvet og rutineret. Niveauet på rutineret vil typisk være lidt lavere eller lig med niveauet på klubbens D- og E-træning.
Se mere her.

23. september 2017
16:00: Amager ABC 2 - USG Kbh. 2
 
24. september 2017
12:00: USG Kbh. 4 - USG Kbh. 5
 
24. september 2017
12:00: USG Kbh. 3 - KBK Kbh. 5
 
24. september 2017
13:00: Frederiksberg 3 - USG Kbh.
 
Problemer med denne hjemmeside - kontakt webmaster@usgbadminton.dk