Om KSI Badmintonklub

KSI Badmintonklub er en selvstændig klub under Københavns Universitets Studenteridræt (KSI), som er en idrætsforening, der tilbyder mange forskellige sportsaktiviteter for KU-studerende.

En klub for studerende

KSI Badmintonklub har ca. 130 medlemmer fordelt på fem træningsniveauer (A, B, C, D og E). Der er mulighed for at træne flere gange om ugen, hvoraf en af ugens træninger er med træner.

I løbet af året afholder klubben fester og diverse sociale arrangementer, og ofte er der en venlig sjæl, der har fællesøl med om fredagen til at køle ned på efter træning.

Vi tilbyder et medlemsskab med studenterrabat, og er en af Københavns billigste badmintonklubber.

Sæsonen begynder i september og fortsætter til klubmesterskaberne i april. I maj, juni og august har vi ligeledes træning, dog uden træner.

Du skal være KU-studerende for at blive medlem, men nogle af de tidligere medlemmer bliver hængende i klubben fordi de ikke kan undvære det sociale samvær og den gode stemning.

Klubben har i sæsonen 2017-2018 fem turneringshold der spiller i Københavnerserien, Serie 1, Serie 3 og Serie 4 (to hold).

Kontingentet er inkl. fjerbolde til alle træninger.

Fordele ved at være en del af KSI

Som medlem af badmintonklubben kan du deltage på andre hold i KSI uden at skulle betale medlemskontingent til KSI igen. Det er en oplagt mulighed for at prøve kræfter med amerikansk fodbold, tennis, streetjazz, svømning, yoga og meget mere.

Læs om KSI's mange tilbud


USG Badminton motionsafdeling

Det er også muligt at spille motionistbadminton i USG. Her er der fire niveauer. Begynder, letøvet, øvet og rutineret. Niveauet på rutineret vil typisk være lidt lavere eller lig med niveauet på klubbens D- og E-træning.
Se mere her.

Problemer med denne hjemmeside - kontakt webmaster@usgbadminton.dk